Här hittar du färgat porslin från Heart and Soul PERFECT MATCH.

PERFECT MATCH servisdelarna är mångsidiga. Kan flexibelt kombineras med varandra. Bland dekorerna för en större presentation upplevelse. tallrikar utan bräm och fat ger plats för generösa matpresentationer. Tallrikar med liten kant är perfekta för att servera rätter med sås. För kaffespecialiteter av alla slag finns koppar och muggar i matchande storlekar. 

Nedåt och låt dig inspireras, klicka in för mer info:

  • Nedåt för mer info om Perfect Match.

Kombinationer

25 artiklar i 5 färger ger 125 möjliga kombinationer. Det finns varken för mycket eller för lite kombination. Som en enda artikel eller på ett helt dukat bord med PERFECT MATCH - allt går.

Handgjorda

De unika och distinkta mönstren och färggradienterna kan bara skapas för hand. Skillnader i färg och mönster är mycket välkommet.

Kan diskas i diskmaskin

HEART&SOUL-föremål är helt täta och dessutom skyddade av glasyr. Perfekta förutsättningar för att diskas i diskmaskinen.

Förglaseras

Bränns två gånger, med den högsta bränningstemperaturen på 1 200°C, blir alla HEART&SOUL-artiklar täta och absorberar inget vatten.

Färgvariation

De naturliga, reaktiva färgpartiklarna smälter ut olika, så färger och mönster kan variera inom en dekor.

Säker i mikrovågsugn

Rätter med porslin från HEART&SOUL kan användas i mikron utan problem.

Stapelbar

Tallrikar, fat och skålar möjliggör en platsbesparande förvaring i kök och lager och ger så en bra helhetsvy. Behövliga artiklar hittas snabbt.

Ugnssäker

Förglaserade porslinsartiklar kan användas för bakning eller gratinering. Porslinet bör dock inte direkt från kylen sättas in i en varm ugn.

Rättvis produktion

BME:s uppförandekod fungerar som grund. Den innehåller principer om socialt ansvar, men också ämnen som barnarbete.