Här hittar du Bauscher kvalitétsporslin.

En pionjär sedan 1881 som tillverkar morgondagens porslin för hotell- och restaurangbranchen. Tillverkningen sker i en av de modernaste produktionsanläggningarna i Europa. De har tagit fram professionellt porslin som är anpassat till dagenskrav på hållbarhet, funktion och modern design.

Läs mer om fabriken längst ner.

Se sortimentet nedan, klicka in för mer info.

Har Ni frågor ring oss på 042-15 11 25, gör offertförfrågan här på sidan eller skicka e-post meddelande, vi hjälper gärna till.

Info om Bauscher:

Bauscher bröderna August och Conrad var uppfinnarna av hotellporslinet. De kom med banbrytande lösningar för hotell-, restaurangbranschen och vårdomsorgen. Serien B1100 var det första servissystem med platsbesparande utformning en revolutionerande design. När Bauscher kom med serien Carat som var det första servissystemet med relief design det blev ett nytt visuellt tilltalande för sin tid. -Innovativt porslinsmassa Noble China: Purity i BoneWhite. -Pabis är den första intelligenta servisen. Porslin kombinerat med RFID-teknik av Avus. -Funktions design är baserat på trend- och marknadsanalyser som utvecklar. Bauscher kreativa serier och lösningar som ska presentera rätter på intressanta sätt och samtidigt gör dem lättare att använda. Det är funktionaliteten som är karakteristisk för Bauscher med genomtänkt till detaljen. Bauschers professionell kvalitet med tillverkning i Tyskland. Bauschers hårda porslin, ett av de hårdaste materialen i världen, kännetecknas av den mycket höga flishållfastheten och extremt höga rep beständigheten på glasyren. Med hjälp av de bästa råvarorna och en sofistikerad sammansättning av kaolin, kvarts och fältspat, bränning vid över 1400 ° C, produceras ett porslin av premiumkvalitet i över 135 år. Bauscher sortimentet har därför ett brett urval av stilar och mönsteralternativ som kan gör ett personligt intryck och man kan dessutom utforma sitt eget individuella mönster design tillsammans med Bauscher Decoration Center. Fokus är på människa och miljö. Bauscher har ett socialt ansvarsfullt företag och efterlevnad av höga standarder och etiska metoder vid tillverkningen av våra produkter. Våra system för miljöledning och energihantering är certifierade enligt ISO 14001 och 50001. Porslin är tillverkat av naturliga råvaror med miljöbalans. Ny bränningsteknologi sänker energiförbrukningen med en tredjedel, vilket minskar koldioxidutsläppen. Allt keramiskt avfall som förekommer i produktionsprocessen återvinns helt. Bauscher fick Energy Efficiency Award 2008 och Weiden Citys energipris för ambitiösa energibesparingar.